Postări

Se afișează postări din 2018

Incepe anul cu un meci pe "Velodrome" din Marsilia! Olympique Marseille - Lille LOSC, 90 euro (zbor + bilet la meci)

Imagine
Olympique Marseille inca spera la un loc pe podiumul Ligue 1, insa pentru asta trebuie sa inceapa sa lege victoriile, dar mai ales sa castige in fata rivalelor pentru un loc in Champions League. Pe 26 ianuarie, marseiezii vor intalni pe Lille, ocupanta locului secund in acest moment, iar meciul se anunta a fi unul spectaculos. Daca vrei sa partici si tu la acest meci, o poti face pe cont propriu, achizionand bilete de avion la 55 euro de pe site-ul RyanAir si bilete la meci de pe site-ul oficial al clubului , incepand cu 35 de euro. Cazarea ti-o poti alege de pe www.booking.com . Durata calatoriei: 25-28 ianuarie. Pe langa prezenta la meci, ai timp si pentru a vizita orasul si imprejurumile.

Craciun si meci de 5 stele la Milano

Imagine
Craciunul se face in familie, dar tot cu familia poti merge si la Milano pentru acest sfasit de an. Daca ai doua zile libere de Craciun si vrei sa asisti si la un meci de Serie A, o poti face in perioada 25-27 decembrie. Pe 26 decembrie, ora 20.30, se disputa Inter Milano - SSC Napoli, partida de primele locuri in Serie A, cu impact in zona Champions League. Pretul biletelor de avion/persoana/dus-intors porneste de la 100 euro, iar intrarea la meci, la tribuna a doua, incepe de la 45 de euro. Pe langa meci, ai timp si de o mica vizita la Domul din Milano, Galleria Vittorio Emanuele II, Scala din Milano, Castel Sforzesco, Piazza Gae Aulenti sau poti savura o mancare italiana in cartierul Navigli. De aici poti achizitiona Bilete meci , iar de aici Bilete de avion . Cazarea o poti face de pe www.booking.com , in functie de buget. 

Champions League Trip

Imagine
Stiti reclama de la Mastercard care se termina cu sloganul: "Fericirea copilului tau este de nepretuit. Pentru toate celelalte exista Mastercard"? Cam aceste sentimente m-au incearcat si pe mine atunci cand am hotarat, impreuna cu prietenii, sa facem un Champions League Trip, adica sa mergem intr-o minivacanta in care sa includem doua meciuri din cea mai tare competitie intercluburi din lume. Dupa ce am vazut programul, am incercat sa legam doua jocuri din aceeasi tara, dar si echipe care sa-ti trezeasca interesul si spiritul de suporter. Asa ca am ales partidele AS Roma-Real Madrid si SSC Napoli-Steaua Rosie Belgrad. In luna septembrie, atunci cand ne-am hotarat noi, abia incepeau meciurile din grupe, asa ca nu puteam sti exact care va fi miza in etapa a 5-a. Ne-am procurat intai bilete de meci la Roma cu Real, 40 euro la peluza, apoi le-am cumparat si pe cele de avion (70 euro, dus intors, Bucuresti - Roma, distanta dintre Roma si Napoli am parcurs-o cu trenul). Mai